2011. február 1., kedd

Az emberek mindig is keresték a fiatalság és az egészség titkát...

Az öregedés jellegzetes tünete, hogy a szervezet kevésbé tud adaptálódni. Ennek oka a test sejtjeinek, szerveinek és rendszereinek csökkenő funkcióiban keresendő. Az öregedés során a különböző szervek és rendszerek kölcsönhatásában szabálytalanságok keletkeznek, amelyek a szervezet belsőkörnyezetének csökkenő ellenőrzéséhez, az immunrendszer és önszabályozás gyengüléséhez vezetnek. A kutatók kiemelt figyelmet fordítanak az öregedési folyamat során előforduló változásokra szervezetünk főbb rendszereiben (az immun, szív és ér, központi ideg - és endokrin rendszerben) Megállapítható, hogy az öregedő szervezet ösztönzéséhez használt élettani eszközök alkalmazása tudományosan alá van támasztva az öregedési folyamatokról alkotott korszerű elképzelésekkel, ami azt jelenti, hogy létezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására.

Nem más állítja ezt, mint Dr. Khavinson professzor, a Szentpétervári Intézet professzora. Az ő megközelítése a szervezet sejt-mediátorok (peptidek) által működtetett bioregulációs rendszerén alapszik. A peptidek funkciói közé tartozik az információcsere az immun-, ideg-, endokrin és más rendszerek sejtjeinek kölcsönhatása során. A szervezet patológiai állapotában az információcsere folyamata megbomlik. Ennek következtében a torzított információkat szállító peptidek szintézise és felhalmozása gátolja a szervezet rendszereinek harmonikus működését. Az élettanilag aktív rövid peptideket bármilyen korban célszerű használni az anyagcsere folyamatok normális szinten tartásához, a megelőzéshez és különböző betegségek kezelésénél, a súlyos betegségek, sérülések, műtétek utáni rehabilitációnál, a szervezet öregedési folyamatának lassítása érdekében.

Több mint 30 éves kutató munka eredményeképpen létrejöttek azok a természetes alapanyagokból készült, mellékhatások nélküli termékek, melyek forradalmasítják az egészségügy területét. Dr Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Felfedezésért 2010. november 28-án Nobel díjra jelölték.

A Magyarországon most induló NPCRIZ orosz céghez a csatlakozás (és az azt követő képzés) hálózatépítőként vagy vásárlóként egyaránt ingyenes. A képzések azért is fontosak, mert 62 új terméket vezet be a cég, melyek különböző betegségek megelőzésére, kezelésére használhatók.

A célunk nem csak az üzlet kiépítése, hanem segíteni a betegségben szenvedőknek. Nagyon sok embernek szüksége van rá.

A termék leggyorsabban és legkedvezőbb áron a multi level marketing (MLM) rendszerén keresztül juthat el a fogyasztóhoz, így mindenki jól jár. Az is aki keményen megdolgozva jutalékot kap a munkájáért és az is, aki saját magának vásárol kedvezményesen, közvetlenül a gyártótól.

A NPCRIZ a korszerű menedzsment és multi level marketing elveit használja. Amivel dolgozunk: egy nagyon kedvező, egyszerű marketingterv, 65%-os visszaosztással, páratlanul alacsony havi aktivitással, korszerű munkafeltételekkel. A termékek újdonsága, egyedisége és előnyös árfekvése, illetve az igen kedvező versenyképes marketingterv garantálja a sikert és kedvező piaci szegmenst.

1 megjegyzés: